header20190423

Företag i Nätverket: Lundgrens Bil AB

IMG_3711.jpg

Kundvård i toppklass hos Lundgrens

Mycket snack och lite verkstad?
Glöm det.
Lundgrens Bil i Ystad är företaget där högsta chefen tar emot bokningar i kundmottagningen och servicen är både personlig och effektiv.
Verkstaden? Ja, den öppnar förstås före tuppen …

Sedan Lundgrens Bil startade verksamheten 1984 har företaget successivt utvecklats till en av de ledande fullserviceanläggningarna i regionen. Lundgrens Bil omsätter idag cirka 80 miljoner kronor och har byggt upp ett starkt renommé i branschen, inte minst tack vare den personliga servicen till kunderna.

Nära kundkontakt
– Vi har en väldigt nära relation till kunderna. Vår vd Johnny Mårtensson känner 9 av 10 kunder och har koll på nästan alla bilar som kommer in för service. Och så är han på plats redan vid fyra på morgonen. Hur många andra chefer visar sådant engagemang? säger Carl-Henrik Bergqvist som jobbat för Lundgrens Bil i sju år.
Han har bland annat hand om företagets tryckta och digitala annonsering, är märkesansvarig för Hyundai, passar butiken och sköter hela biten med hyrbilar. Carl-Henrik kan det mesta om de Ford- och Hyundai-modeller som finns till försäljning hos Lundgrens Bil.

collage.jpg

Prisvärda bilar
– Det som är utmärkande för både Ford och Hyundai är att du får otroligt mycket bil för pengarna. Ford ligger i framkant när det gäller motorer och elektronik medan Hyundai har kommit långt med sitt miljöbilsprogram. Dessutom har både Ford och Hyundai väldigt bra garantier, med 5-års nybilsgaranti och vad beträffar Hyundai utan någon milbegränsning, så du kan köra tryggt med din nya bil, säger Carl-Henrik.
Hans kollega Stefan Andersson lyfter även fram säkerheten som ett av de främsta argumenten för att köra Ford.
– Ford har hela 11 modeller som tilldelats 5 stjärnor av Europas ledande oberoende säkerhetsorganisation, Euro NCAP, säger Stefan som själv jobbar mest med företag.

Varierat utbud
Flakbilar, skåpbilar och pickupfordon i olika utföranden och modeller ingår i det stora transportbilsutbudet som Stefan är ansvarig för.
– Vi har ett mycket varierat sortiment och vi anpassar våra transportbilar till ändamålet. Om du är osäker på vad du vill ha intervjuar jag dig. När vi hittat rätt alternativ levererar vi bilen hem till dig. Jag gör alltid en uppföljning för att försäkra mig om att kunden är nöjd.
Stefan är även företagets representant på Nätverket Österlens frukostmöten, om vilka han bara har positivt att säga.
– Träffarna är jättetrevliga och föreläsarna håller mycket hög klass. Det är dessutom kul att få vara med och stötta de lokala idrottstalangerna och att få följa hur det går för dem i deras karriärer, säger Stefan Andersson.

Nätverket Österlen ser å sin sida fram emot att följa den fortsatta utvecklingen för Lundgrens Bil. Och vill du som företagare komma i kontakt med Stefan hittar du de relevanta uppgifterna nedan.

Text och foto: Kostas Foussianis
Pressansvarig Nätverket Österlen
press@natverketosterlen.se

LUNDGRENS BIL 
Spaljégatan 8, Ystad.
Telefon: 0411-139 35
E-post: stefan@lundgrensbil.se
Hemsida: https://lundgrensbil.se/
Öppettider, bilförsäljning: Måndag-fredag 09.30-18.00, lördag 10.00-13.00. 
Öppettider, verkstad: Måndag-fredag 06.30 – 16.30.

 

logo.jpg

 

 

REPORTAGE OM OCH MED MEDLEMMAR

Reportage om medlemmar

Reportage om medlemmar