header20190423

Företag i Nätverket: Trycka.se

trycka
Tryckeri med höga ambitioner
Trycka.se levererar till företag såväl i Sverige som Europa
 
Det har kunder från sju olika länder och är Sveriges största leverantör av event- och mässprodukter online.
Nu är företaget även medlem i Nätverket Österlen.
Välkommen i familjen, Trycka.se!
– Vi hoppas kunna knyta många viktiga kontakter på Österlen, säger vd:n Carl Eilert.
 
Antalet tryckerier i Nätverket Österlen har fördubblats. Det lilla lokala tryckeriet Vollsjö Tryck har nämligen fått sällskap av Trycka.se – ett onlinebaserat tryckeri med internationell spridning.  
– Nätverket Österlen verkar vara ett nätverk med starkt driv och en positiv anda. Vi har haft en hel del kontakt med driftschefen Lasse Nilsson och fått en väldigt positiv bild av verksamheten, säger Carl Eilert som är vd på Trycka.se
Företagets huvudkontor ligger i Växjö men den geografiska kundkretsen spänner långt över de småländska gränserna. Trycka.se finns representerat i 7 länder och producerar och levererar till kunder i exempelvis Tyskland och England.


Ser fram emot frukostmöte
– Vi gör affärer med allt från den lilla enskilda firman till stora internationella bolag. Trycka.se är duktiga på event- /mässprodukter och trycksaker online, säger Carl Eilert som har stora förhoppningar om medlemskapet i Nätverket Österlen.
– Absolut! Vi hoppas kunna knyta många viktiga kontakter med företagare i och kring Österlen och ser fram emot att snart besöka ett frukostmöte. Det ger oss möjlighet att i ett första skede berätta mer om oss och våra tjänster. I längden hoppas vi även på återkoppling om hur andra upplever oss, vilket ger oss information som är mycket viktig för vårt framtida utvecklingsarbete.

Höga ambitioner
För även om Trycka.se redan nått en högt uppsatt branschposition i Sverige, har företagets resa bara börjat.
– Våra ambitioner är höga. Marknaden är enorm och allt fler kunder inser att detta är en produktkategori som går utmärkt att beställa på nätet. Vi upplever att vi ligger helt rätt i tiden, säger Carl Eilert.
Att Trycka.se blir medlem i Nätverket skapar också möjligheter för ett utbyte med de andra medlemsföretagen.

02 tr
– Det vi konkret kan erbjuda nätverkets medlemmar är exempelvis banderoller, beachflaggor, rollups, vepor och flaggor till kraftigt rabatterade priser. En form av nätverksrabatt blir tillgänglig för alla medlemmar som kontaktar oss.

Smidigt system
Trycka.se har ett smidigt system för hantering av tryckfiler och en snabb och professionell kundservice som är mycket uppskattad av kunderna.  
– Vi tar ansvar för att trycket blir av högsta kvalitet. Om kunden inte själv har kunskaper i att exempelvis skapa ett bra tryckoriginal, så hjälper våra grafiska formgivare kunden med detta för endast 79 kronor (totalt inklusive alla kostnader). Detta sparar både tid och pengar för kunden samt att vi vet att det vi trycker blir riktigt bra, säger Carl Eilert.
Trycka.se lanserar sig som Sveriges modernaste tryckeri. Den självpåklistrade etiketten behöver man inte på något sätt skämmas för.
Se bara på några av de omdömen företaget har fått av sina kunder på sajten ekomi.se:
”Snabb leverans och bra kvalitet.”
”En leverantör att lita på!”
 ”Vi fick våra rollups levererade dagen efter beställning, otroligt imponerande! Stort tack för utmärkt service och kvalitet!”
”Bra service och duktiga designers.”

Sparar tid och pengar
Carl Eilert menar att det är kvaliteten på och effektiviteten i företagets helhetsmodell som får kunderna att återvända.
– Genom att beställa på Trycka.se sparar våra kunder både tid och pengar jämfört med om de skulle gå till ett traditionellt tryckeri. Produkterna är dessutom väl preciserade och presenterade. Dyker frågor upp är vi snabba med svar på såväl e-post som via telefon.
Genom att anlita Trycka.se får du alltså en kostnadseffektiv lösning som ju även, efter företagets anslutning till Nätverket Österlen, kan betraktas som lokal. 
Text och foto: Kostas Foussianis
E-post: resereportern@gmail.com
 
FAKTA TRYCKA.SE

TRYCKA.SE
Adress: PrintGruppen Svenska AB, Storgatan 4, SE-352 33 Växjö
Telefon: 031-78 59 220
E-post: support@trycka.se
Hemsida: www.trycka.se

03
 
 
– Jag fick jobb som marknadschef på Persöner i Ystad men startade så småningom en egen inredningsarkitekturbyrå med basen i Göteborg. Vi jobbade med objekt över hela skandinavien och affärerna gick strålande.
Ända fram till 1991.
Då kom den stora bankkrisen.
Den slog till lika oväntat som obarmhärtigt.
– I princip hela arkitektbranschen stod utan arbete men jag hade som tur var redan uppgraderat min kompetens genom att utbilda mig till fastighetsmäklare. Så jag sadlade om ganska snabbt, säger Hardy medan Waldy pockar på uppmärksamheten vid ett av bordsbenen.
Hardy grundade SMP – en traditionell mäklarbyrå med småhus och bostadsrätter till försäljning. Senare utvecklades verksamheten när fokus kom att riktas mot den tysktalande marknaden. I samverkan med ett antal andra mäklare tog Hardy fram en huskatalog med ett 80-tal objekt i södra Sverige.

REPORTAGE OM OCH MED MEDLEMMAR

Reportage om medlemmar

Reportage om medlemmar