header 2023 spring

Kostas Kusar

Kostas Kusar

kostaskusar
Bli en vinnare med Kostas Kusar
Delad glädje är dubbel glädje heter det som bekant.
Vilket i allra högsta grad stämmer in på spelformen V75 Tillsammans.
Häng med i andelsteamet Kostas Kusar så har du chansen att vinna miljoner på trav samtidigt som du får en spännande stund framför teven varje lördag.  
 
Lockas du av tanken på att vinna stora pengar på trav samtidigt som du inte har tid, lust eller ork att sätta dig in i tippandet och analysera loppen så mycket som ofta krävs för att nå framgång i spel på trav?
Då är spelformen V75 Tillsammans en utmärkt modell för dig. Då får du varje lördag känna den kittlande spänningen framför teven, genom datorn eller på banan utan att själva behöva ägna en enda minut åt själva tipsen.

Istället överlåter du allt åt travexperten Kostas Foussianis som varje vecka placerar loppen under luppen i djupa analyser. Kostas har 15 års erfarenhet som sport- och speljournalist och har bland annat jobbat som tipsexpert på Expressen. Han utlovar inte miljonvinster men väl grundade system och tät spänning varje lördag.

Högre insatser ger ofta både högre och mer frekventa vinster – så att gå med i ett lag kan både vara kul och lönsamt. Du satsar själv inte mer än 50-200 kronor per vecka beroende på hur många andelar du köper och du behöver inte vara med och spela varje vecka om du inte vill utan anmäler dig enkelt till varje omgång via ditt eget konto i V75 Tillsammans som du får tillgång till efter registrering.

Allt du nu behöver göra är att gå med i laget genom att skicka ett mejl till resereportern@gmail.com.
Du får sedan en personlig inbjudan att gå med i laget i ett mejl där det bara är att följa instruktionerna.
Alternativt anmäler du dig via följande länk: https://tillsammans.atg.se/inbjudan/46FG-364J-7631

vinst
Vinsterna betalas ut automatiskt till ditt ATG-konto (har du inte redan ett så får du instruktionerna om hur du skapar ett när du anmäler dig till laget) efter varje omgång.
Andelsspelet kör igång direkt men du kan hoppa på och av när du vill – no obligations! Antalet platser i laget är begränsat så anmäl dig direkt för att vara säker på att få en plats. 

Kostas Kusar har även en egen Facebook-sida på denna adress: 
https://www.facebook.com/kostaskusar
Text och foto: Kostas Foussianis
E-post: resereportern@gmail.com
 
Jubel
 
– Jag fick jobb som marknadschef på Persöner i Ystad men startade så småningom en egen inredningsarkitekturbyrå med basen i Göteborg. Vi jobbade med objekt över hela skandinavien och affärerna gick strålande.
Ända fram till 1991.
Då kom den stora bankkrisen.
Den slog till lika oväntat som obarmhärtigt.
– I princip hela arkitektbranschen stod utan arbete men jag hade som tur var redan uppgraderat min kompetens genom att utbilda mig till fastighetsmäklare. Så jag sadlade om ganska snabbt, säger Hardy medan Waldy pockar på uppmärksamheten vid ett av bordsbenen.
Hardy grundade SMP – en traditionell mäklarbyrå med småhus och bostadsrätter till försäljning. Senare utvecklades verksamheten när fokus kom att riktas mot den tysktalande marknaden. I samverkan med ett antal andra mäklare tog Hardy fram en huskatalog med ett 80-tal objekt i södra Sverige.

Nätverkskalender

Följ Teambloggen på Facebook

Gilla oss på Facebook

Reportage om medlemmar

Reportage om medlemmar