Lästipset: 100 sidor om bokföring för dig som hatar det

150520 100

Hata är ett starkt ord, men det är ungefär vad en normal företagare känner när Han/hon sitter där och knaprar Novalucol med kvitton, fakturor och verifikationer och ska få ihop det.

Är du likadan? Då har du chansen att på tre timmar förstå vad du måste göra och vad du kan strunta i.
Läs den här boken och lämna problemen med bokföring bakom dig. Det du vinner tid kan du kan lägga på att tjäna pengar istället (läs gärna längre ner vad andra tycker om boken).


Det här är en del av vad du får lära dig


RESULTATRÄKNING OCH BALANSRÄKNING
Den första byggklossen till att förstå det ekonomiska samspelet börjar med förståelsen av resultat- och balansräkningen. Med hjälp av konkreta exempel får du svaret på några av hemligheterna med bokföringen (utan att du dör av uttråkning).


BOKFÖRA SJÄLV
Hur det går till och vilka krav som ställs från myndigheterna får du svar på. Även om du kommer fram till att du vill lämna bort bokföringen, så kan du inte lämna bort ditt ekonomiska ansvar mot Skatteverket med flera. Du får också förslag på hur du kan lägga upp dina administrativa rutiner, samt många bokföringsexempel.


DATORN I BOKFÖRINGEN
Det blir både roligare och lättare att använda ett bokföringsprogram om du bestämmer dig för att bokföra själv och du får många tips om vad du kan använda programmet till.


SKATTER
Många är det som ska vara med och dela på de pengar som ditt företag drar in. Skatteverket är nog värst, men lär dig de regler som gäller så att du inte betalar ut mer pengar än vad du egentligen behöver.


EKONOMISK COACH
Vem du ska välja som ekonomisk rådgivare bestämmer du själv, men vad du ska tänka på och vad den personen kan hjälpa till med får du tips om.


» Köp den här

Källa: Internet

 

 

Reportage om medlemmar

Reportage om medlemmar