header20180109

BOKTIPSET: SÄLJ! - Konsten att sälja vad som helst till vem som helst

150330-salj

Fredrik Eklund svensken som gjort sig ett namn som fastighetsmäklare i New York, är känd över en stor del av världen. Genom realityserien Million Dollar Listing New York har han fått fans i över 113 länder. Det är till honom megakändisarna vänder sig när de vill spendera miljoner på en ny Manhattanbostad. Han har sålt fastigheter till bland andra Cameron Diaz, Leonardo DiCaprio och Daniel Craig.


I boken SÄLJ! ger Fredrik Eklund sina samlade råd där han i ett 10-stegsprogram förklarar hur man blir en säljare som kan sälja vad som helst till vem som helst. Här får man råd om allt ifrån dress code, hur man får kunderna att verkligen gilla och lita på en, till hur man övertygar kunden att vad man än har att erbjuda så är det precis det som kunden behöver.

Boken är ett måste för den som vill marknadsföra sig själv eller bli en toppsäljare i ett företag i vilken bransch det än gäller!

Efter studier på Handelshögskolan i Stockholm startade Fredrik Eklund 1999 IT-bolaget Humany. Efter en bankkarriär som tog honom till flera storstäder världen över flyttade han till New York 2002. Eklund började sin mäklarkarriär på fastighetsmäklarförtaget J C De Niro, som ägs av skådespelaren Robert De Niros farbror, där Eklund under sitt första år sålde fastigheter för 50 miljoner dollar. För detta nominerades han till årets nykomling. Därefter har han sålt fastigheter för över två miljarder dollar.

År 2009 grundade Fredrik Eklund sitt eget företag i fastighetsmäklarbranschen: Eklund Stockholm New York AB, med kontor i Stockholm, Oslo, London och New York.

Boken ges ut även i USA. Översättare Ulrika Junker Miranda.

» Köp den här

Källa: Bokus

FÖRETAGSNYTT - TIPS

Reportage om medlemmar

Reportage om medlemmar