Den viktigaste hemligheten med framgång - uthållighet

130312_uthallighet
Om man ska nämna en enda egenskap som gjort framgångsrika människor framgångsrika på vilket område som helst så är det tveklöst uthållighet som är svaret. Uthållighet handlar om att resa sig upp efter smällarna man får på resan.

Den som vill nå framgång och inte har allt krattat för sig från början måste betala priset för den. Så har det alltid varit och kommer alltid att vara. Den stora grupp som ger upp fem meter före målsnöret vet inte det här. De vet inte att framgång handlar om många små segrar istället för en stor. De vet inte att vägen till framgång är full av hinder. Det är som en naturlag som kräver att den som ska stå på prispallen till slut ska få lite stryk först. Det känns så i alla fall.

Här kommer några bra tips:

Lär dig av andra framgångsrika människor.
Du kan prata med vilken framgångsrik person som helst så kommer du att få deras ”krigshistorier”, deras misslyckanden och hur de trampat i klaveret gång på gång innan de lyckades. Det kommer att inspirera dig eftersom du kanske trodde att deras väg till framgång gått på räls.

Förvänta dig svårigheter.
Ett av de vanligaste skälen till att folk ger upp är att de har fel förväntningar. De tror att vägen fram ska bli lätt och blir överraskade av att det är tvärtom. Resultatet är de tappar sin entusiasm mycket snabbare än den som väntar sig en fajt.

Underskatta inte hur lång tid det kommer att ta.
Alla vill ha omedelbara resultat för det de gör. Men du kan glömma det. Vägen till framgång är ett långlopp, inte en enda rusning. Det här är bra för dig eftersom så många andra ger upp på vägen.

Varför?
För att du ska vara uthållig måste du ha en stark motivation för det. Du måste veta vilka mål du har och de målen måste vara förankrade djupt i ditt hjärta. Dina skäl till varför du ska göra det här måste vara större än motstånden du möter.

Hantera misslyckanden på rätt sätt.
Du kommer att möta misslyckanden och hur du hanterar dem avgör hur uthållig du orkar vara. Misslyckanden hanterade på fel sätt drar ur dig din energi. Jag föreslår att du börjar se alla dina misslyckanden som lektioner och lär dig av dem. Prata inte ens om misslyckanden, prata om lektioner.

Omge dig med rätt personer.
Att vara uthållig är tufft och om du kan hitta andra som har samma mål och gör samma resa så kan ni motivera och stötta varandra när det är tufft. Dessutom kan du få viktiga kunskaper av dina partners.


Källa: Internet


Reportage om medlemmar

Reportage om medlemmar